Nike Air Presto Essential Dolphins Teal/Orange

¿Das un perro en adopción? ¿Conoces alguna perrera que tenga urgencia en encontrar un dueño para un perro? ¿Estas buscando un cachorro o perro adulto al que cuidar y no te importa que no tenga pedigree o que sea un cruce? Este es tu foro.....
b1f0gapu
Schnauzer Neonato
Mensajes: 3
Registrado: 07 Sep 2020 06:11

Nike Air Presto Essential Dolphins Teal/Orange

Mensaje por b1f0gapu » 07 Sep 2020 06:27

Imagen


Het stuk Nike Schoenen Kaki Groen heeft rode en blauwe paletten, met de eerste aan de zijkant; de laatste, mediaal. Bovendien komen de twee kleuren samen in het midden van de genezing, afgewerkt met het Taegeukgi-symbool van de natie. Al deze details rusten op een friswitte tussenzool, vergezeld van dunne buitenzolen in dezelfde eerder genoemde paletten.


Dit seizoen heeft het merk Nike Schoenen Heren Zwart het sokachtige bovenwerk van het icoon uit de jaren '00 opnieuw uitgevonden in een opvallende gedaante met zebraprint die is geïnspireerd op het voetbalshirt dat Zuid-Korea zou aantrekken tijdens de nu uitgestelde Olympische Spelen in Tokio. Levendige rode en blauwe accenten vormen de ondersteunende veter-kooi en hiel, samen met een print van de Taegukgi-vlag op de rug als een verdere knipoog naar het land.


Gedefinieerd door een zwart-witte Nike Schoenen Nieuwe Collectie over het hele bovenwerk, staat het model ook in contrast met niet-overeenkomende rode en blauwe overlays aan de zijkanten. Extra details zijn onder meer gouden accenten op de swooshes die verschijnen op de teen, tussenzool, treklipje op de hiel en de grafische binnenzool. Ten slotte maken doorschijnende neuskappen, zwarte veters, niet bijpassende blauwe en rode buitenzool en de vlag van Zuid-Korea op de hiel, ook bekend als Taegeukgi, het thema compleet.


De officiële afbeeldingen van de stijl laten zien dat een zebra-graphic het neopreen bovenwerk siert dat is aangetroffen op de Nike Air Presto Essential Dolphins Teal/Orange voetbalshirts van het land. Aan de zijkanten zijn niet-overeenkomende rode en blauwe TPU-vetersluitingkooien te zien, samen met de Zuid-Koreaanse vlag die de hielkap siert.


https://www.schoennieuwe.com/

Responder